Nuotolinės psichologų konsultacijos karantino metu

  • Paskelbė : Info
  • Paskelbta: 2020-03-25
  • Kategorija: Aktualijos

Nuotolinės psichologų konsultacijos karantino metu

Informuojame, kad karantino metu projekto „Kompleksinės paslaugos Vilniaus rajono šeimoms“ psichologės bei mediatorė konsultuoja nuotoliniu būdu. 

Asmenys, kurie jau yra pildę projekto dalyvio anketą, konsultacijas gali gauti be apribojimų. Pasibaigus konsultacijai prašome iš savo el. pašto patvirtinti, kad paslauga atitinkamu laiku buvo suteikta, arba, pasibaigus karantino laikotarpiui, atvykti pas psichologę (ar mediatorę) ir pasirašyti už visas šiuo laikotarpiu suteiktas paslaugas.

Asmenys, kurie nėra dalyvavę projekto veiklose (nėra pildę projekto dalyvio anketos), turi užpildyti Projekto dalyvio anketą ir atsiųsti skanuotą (arba nufotografuotą) paštu bsnkoordinatore@gmail.com. Pasibaigus karantino laikotarpiui anketos originalas turi būti pristatytas fiziškai arba paštu adresu: Vilniaus rajono savivaldybės administracijos Socialinių paslaugų šeimai ir vaikui skyriui, Rinktinės g. 50, 09318 Vilnius.

Pasibaigus konsultacijai prašome iš savo el. pašto patvirtinti, kad paslauga atitinkamu laiku buvo suteikta, arba, pasibaigus karantino laikotarpiui, atvykti pas psichologę (ar mediatorę) ir pasirašyti už visas šiuo laikotarpiu suteiktas paslaugas.

Daugiau informacijos bei registracija į konsultacijas telefonu +37068685697 bei el. paštu bsnkoordinatore@gmail.com

Asiociatyvi nuotrauka www.pexels.com

www.vrsa.lt informacija

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos