Vilniaus rajono pagalbos gyventojams koordinavimo grupės

  • Paskelbė : Info
  • Paskelbta: 2020-03-31
  • Kategorija: Aktualijos

Kviečiame prisijungti prie Vilniaus rajono pagalbos gyventojams koordinavimo grupės

Gerbiami Vilniaus rajono gyventojai,

esant sudėtingai situacijai mūsų šalyje dėl COVID-19 plitimo, Vilniaus rajono savivaldybės merės Marijos Rekst iniciatyva, papildomai yra įkurta Vilniaus rajono pagalbos gyventojams koordinavimo grupė. Jos pagrindinė užduotis yra organizuoti Vilniaus rajono savivaldybės administracijos struktūrinių padalinių ir norinčių padėti savanorių bei įmonių visokeriopos pagalbos teikimą gyventojams ir tiems, kuriems tos pagalbos reikia kilus nepaprastajai padėčiai.

Grupė taip pat pateiks pasiūlymų, kaip karantino metu gyventojams prasmingai ir turiningai praleisti laiką nuotoliniu būdu.

Norinčius ir galinčius padėti kviečiame susisiekti su grupės koordinatoriumi, Vilniaus rajono mero pavaduotoju Robertu Komarovskiu el. paštu robert.komarovski@vrsa.lt arba telefonu +370 671 08 126 ir aptarti kokią konkrečią pagalbą galėtumėte suteikti šiuo mums visiems neįprastu metu.

Kviečiame teikti savo idėjas ir jas kartu įgyvendinti. Susitelkime vardan bendro tikslo, ištieskime vieni kitiems pagalbos rankas ir įveikime šį sudėtingą laikotarpį kartu!

Kartu mes stipresni ir galime daugiau!

Saugokite save ir būkite sveiki!

Pastaba: finansinė parama nebus renkama

www.vrsa.lt informacija

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos