Kalėdinė gerumo akcija pradžiugino vienišus Vilniaus rajono gyventojus

  • Paskelbė : Info
  • Paskelbta: 2022-12-21
  • Kategorija: Aktualijos

Artėjant gražiausioms metų šventėms, Vilniaus rajono socialinių paslaugų centras tęsia tradiciją – pradžiuginti pagalbos į namus paslaugos gavėjus dovanėlėmis.

Šiais metais dėmesiu ir dovanomis pradžiuginti 89 paslaugų gavėjai iš 19-os seniūnijų. Daugumą Centro paslaugų gavėjų neturi artimųjų, juos lydi vienišumo jausmas. Dėl to ši šilta, kupina jaukumo tradicija visada džiaugsmingas metas, kuomet kartu su nuoširdžia šypsena galima perduoti nuoširdžiausius kalėdinius sveikinimus ir gražioje bendrystėje laukti artėjančių švenčių.

Vilniaus rajono socialinių paslaugų centras nuoširdžiai dėkoja „Maisto bankui“, kuris kasmet prisideda prie kalėdinių dovanų ilgo galiojimo maisto produktais; APIS LT – už natūralaus vaško žvakutes, įnešančias šilumą ir šviesą; Vilniaus rajono socialinių paslaugų centro administracijos darbuotojams už tradicijų puoselėjimą, dovanų paruošimą ir idėjos įgyvendinimą. Džiugu, kad glaudžiai bendradarbiaujant pavyksta suteikti trupinėlį džiaugsmo tiems kuriems jo trūksta pilkoje kasdienybėje.

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos