Kalėdinė gerumo akcija

  • Paskelbė : Info
  • Paskelbta: 2021-12-29
  • Kategorija: Aktualijos

Kalėdinė gerumo akcija

„Gerumas yra aukso saitai, jungiantys visuomenę.“
Johann Wolfgang von Goethe

Artėjant gražiausioms metų šventėms, Vilniaus rajono socialinių paslaugų centras kasmet tęsia tradiciją – pradžiuginti pagalbos į namus paslaugos gavėjus dovanėlėmis. Dėmesiu ir dovanomis šiemet pradžiuginti 70 paslaugų gavėjai iš 15-os seniūnijų.

„Daugumą mūsų paslaugų gavėjų neturi artimųjų, juos lydi vienišumo jausmas. Dėl to ši šilta, kupina jaukumo tradicija visada džiaugsmingas metas, kuomet kartu su nuoširdžia šypsena galima perduoti nuoširdžiausius kalėdinius sveikinimus ir gražioje bendrystėje laukti artėjančių švenčių“, – sako Vilniaus rajono socialinių paslaugų centro atstovai. 

Vilniaus rajono socialinių paslaugų centras nuoširdžiai dėkoja „Maisto bankui“, kuris kasmet prisideda prie kalėdinių dovanų ilgo galiojimo maisto produktais; Boženai Terentjevienei – už rankų darbo meduolius; Vilniaus rajono socialinių paslaugų centro administracijos darbuotojams už tradicijų puoselėjimą, dovanų paruošimą ir idėjos įgyvendinimą.

Džiugu, kad glaudžiai bendradarbiaujant pavyksta suteikti trupinėlį džiaugsmo tiems, kuriems jo trūksta pilkoje kasdienybėje.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos