Gerumo iniciatyva: padovanokime vaikams laimingą mokslo metų pradžią su pilnomis kuprinėmis daiktų

  • Paskelbė : Info
  • Paskelbta: 2020-08-20
  • Kategorija: Aktualijos

Gerumo iniciatyva: padovanokime vaikams laimingą mokslo metų pradžią su pilnomis kuprinėmis daiktų

2012 m. rugsėjo 5-ąją Jungtinių Tautų Generalinė Asamblėja paskelbė Tarptautinę labdaros dieną. JT organizacija pasirinko rugsėjo 5-ąją neatsitiktinai – tai atjauta ir gerumu garsėjusios Motinos Teresės mirties diena. Vilniaus rajono savivaldybė, minint Tarptautinę labdaros dieną organizuoja gerumo akciją „Mokslo metų pradžia su pilna kuprine“ ir visus neabejingus žmones kviečia Vilniaus rajone veikiančių vaikų dienos centrų auklėtiniams suteikti mokslo metų pradžios džiaugsmą, aprūpinant reikiamomis priemonėmis.

Akcijos metu, rugsėjo 1-5 d., maloniai kviečiame visus pagal galimybę Vilniaus rajono savivaldybėje veikiantiems vaikų dienos centrams padovanoti kanceliarinių reikmenų, ugdymui ir lavinimui skirtų priemonių: sąsiuvinių, flomasterių, spalvotų pieštukų, guašo, akvarelių, teptukų, spalvoto popieriaus, plastilino, kuprinių ir pan. Taip pat mokinukai mielai lauktų dėlionių, stalo žaidimų. Dėl koronaviruso plitimo grėsmės šalyje reikalingos ir apsaugos priemonės – kaukės, dezinfekcinis skystis, apsaugantys veidą skydai.

„Naujų metų mokslo pradžia dažnai atneša ne tik džiaugsmo, bet ir sukelia papildomos naštos tėvams, o ypač tiems, kurie dėl finansinių priežasčių negali aprūpinti savo vaikus visomis reikalingomis priemonėmis. Raginame visus prisidėti prie šios iniciatyvos, galbūt namuose liko neišnaudotų sąsiuvinių, flomasterių ar išaugta ir nebenešiojama vaikiška kuprinė. Mielai laukiamos ir naujos prekės, tačiau siekiame, kad kuo daugiau žmonių prisidėtų prie to, kad vaikų dienos centrų auklėtiniai mokslo metus pasitiktų pilnomis kuprinėmis, nepatirtų bendraamžių patyčių ir galėtų oriai kibti į mokslus. Padovanokime vaikams gabalėlį laimės ir būkime įkvepiančiu pavyzdžiu dovanojant savo gerumą tiems, kuriems jo labiausiai reikia“, – apie gerumo iniciatyvą sako Vilniaus rajono savivaldybės administracijos Socialinių paslaugų šeimai ir vaikui skyriaus vedėja Kristina Malinovska.

Surinkta labdara bus perduota Vilniaus rajono savivaldybėje veikiantiems 9 vaikų dienos centrams, kurių vaikai nuoširdžiai laukia Jūsų gerumo.

Akcijai skirtas priemones kviečiame atnešti arba atsiųsti paštu adresu:

Vilniaus rajono savivaldybės administracijos
Socialinių paslaugų šeimai ir vaikui skyrius (206 arba 204a kab.)
Rinktinės g. 50, 09318 Vilnius

Dėl išsamesnės informacijos galite kreiptis tel. (85) 240 14 90 (Ivona).

Kviečiame pasidalinti savo gerumu ir prisidėti prie gražios iniciatyvos!

www.vrsa.lt informacija

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos